Sommer kjole/Zomerjurk/Summer dress

En av Stompekompens venner var på besøk og så stoffet. ‘Denne er fin’, sa hun, til en sommerkjole!’ Nå var det sann at det var ikke lenge til hun hadde veldig raskt bursdagen.. Så helt hemmelig laget Stompekompen denne kjolen som bursdaggaven i tree stripes sun (interlock). Kjolen kan selvfølgelig også brukes for å lyse opp gråværsdager!

Een van Stompekompens vrienden kwam op bezoek en zag deze stof. ‘Die is leuk’, zei ze, ‘daar wil ik wel een zomerjurk van!’ Nou was het zo dat het niet meer zo heel lang duurde voordat ze jarig was. In het geheim naaide Stompekompen deze jurk in tree stripes sun (interlock). De jurk is natuurlijk ook heel geschikt om wat vrolijkheid te brengen op grauwe dagen.

Mønster/Patroon/Pattern: Heilt spesiell og Jubel
Stoff/Stof/Fabric: Tree Stripes Sun

Leave a Reply