Tas

André Wallenborg

Begin november vertrok Stompekompen naar Bergen om deel te nemen aan een tassenworkshop met Andre Wallenborg. André Wallenborg heeft een klein bedrijfje waarin hij tassen ontwerpt en verkoopt. Al zijn designs zijn doordacht. Een weekendtas die onder de stoel voor je in het vliegtuig geschoven kan worden. André verzorgt ook workshops om zelf tassen te maken. Hij ontwerpt dan een tas die met een gewone naaimachine in elkaar te zetten is, en allerlei handige trucs om dat voor elkaar te krijgen. Stompekompen had al eerder workshops bij hem gevolgd, en vindt de workshops altijd erg inspirerend. Hij legt e.e.a. erg goed uit, is behulpzaam, en komt altijd weer met iets nieuws op te proppen.
Toen Stompekompens zus 40 werd, besloot Stompekompen haar een workshop cadeau te geven. Helaas kwam het er om allerlei redenen niet van. Maar nu (bijna 4 jaar later..) was de tijd rijp.

Tape is geweldig!
Eva aan het werk

 

 

 

 

 

 

 

Het was zoals altijd weer een erg leuke workshop waarin vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag hard maar ook relaxed werd aan een handtas. Deze keer was tape en een stukje linoleum een ontzettend handige tip om je zomen recht te krijgen. Ook waren er weer veel tips over naalden, voetjes en naaitechnieken Zoals altijd was het design weer doordacht. De resultaten zijn super, en Stompekompen hoopt dat er snel tijd is om een nieuwe tas te maken.

Resultaten
En nog meer resultaten

Voor wie wil weten welke tas van Stompekompen is: dat is die met de Vosjes.