Pink fluffy unicorns….

Det er inspirerende å ha nieser og nevøer. I mars kom det to nieser på overnattingsbesøk. Den ene oppdaget at Stompekompen hadde laget en Cicero til hennes bror og ble forelsket i den. Da hun også så at Stompekompen hadde Pink Unicorns fra Eva Mouton, ønsket hun seg en sann.. Problemet var at Stompekompen hadde ikke nok… Heldigvis kunne Olive i Belgia hjelpe. Og da hadde Stompekompen så mye at hun klarte å lage en Mantica i tillegg. Perfekt bursdagsgave! Og niesen sang hele dagen Pink fluffy unicorns

Het is toch zeer inspirerend om nichtjes en neefjes te hebben. In maart kwamen er 2 nichtjes bij Stompekompen logeren. Het ene nichtje ontdekte dat Stompekompen een Cicero had gemaakt voor haar broertje. Ze vond hem erg mooi, en wilde er ook een… Toen ze echter zag dat Stompekompen nog een restje had van de Pink Unicorns van Eva Mouton, was de wens dat daar een Cicero van moest komen. Omdat het restje te weinig was, en deze stof nergens in Noorwegen te koop is, was Stompekompen heel blij dat Olive in Antwerpen deze stof nog had. Toen waren er zoveel eenhoorns dat er ook nog een Mantica bij gemaakt kon worden. Het leek Stompekompen een prima verjaardagscadeau en zo dacht de jarige er over. Die zong daarna de hele dag Pink fluffy unicorns….